“WordPress geeft je een ongelooflijk gevoel van vrijheid.”

Marcel Gansevoort, eigenaar WPjournalist

400
+
DAGELIJKSE BEZOEKERS
800
+
NIEUWSBRIEF INSCHRIJVERS
1100
+
SOCIAL MEDIA VOLGERS
4
CURSUSSEN

Over WPjournalist

Plugins your themes with even more features.

Hoe kan ik meer uit mijn website halen? Dat is waar het om draait bij WPjournalist, die schrijft over WordPress, SEO en content marketing. We geven je tips en bespreken handige GRATIS tools waarmee je je website zelf kunt verbeteren. En zonder al te hoge kosten te maken. WordPress geeft je een ongelooflijk gevoel van vrijheid.

Over WPjournalist

Ik heb WPjournalist in 2013 opgericht, toen ik me begin te verdiepen in WordPress. Ik las het boek Kickstart WordPress van Robbert Ravensbergen en kwam er achter dat er marktplaatsen voor websites waren waar je voor weinig geld een complete website kon kopen. Daarna raakte ik gefascineerd door Themeforest, waar je prachtige themes kunt aanschaffen.

Een half jaar later had ik mijn eerste zelf gebouwde website in de lucht. Ik voelde me zo vrij als een vogel; was niet meer afhankelijk van websitebouwers. En kon bouwen wat ik wilde.

Ik kan me zo voorstellen dat mensen die een website willen bouwen met WordPress, niet de tijd hebben om dit allemaal uit te zoeken hoe je dat doet.

Dat is de reden dat ik WPjournalist ben gestart. Ik filtreer interessante ontwikkelingen uit het overweldigende aanbod van informatie en presenteer die in hapklare brokken op mijn website. Met als centrale boodschap: verbeter je website. WP staat voor WordPress, journalist voor nieuwsgierigheid, de inhoud, content. Die twee kunnen namelijk niet zonder elkaar.

Ik zie de ontwikkeling dat het bouwen van websites de komende jaren steeds makkelijker en toegankelijker wordt, let maar op… Velen gaan straks zelf hun website bouwen. Om succesvol te zijn, moet je zelf aan de bak. Als je weet hoe je meer bezoekers, klanten, likes en volgers trekt, heb je een voorsprong op de anderen die dat niet doen. Beschouw je website als onderdeel van je core-business. Hoe meer tijd je erin steekt, des te succesvoller je bent.

Wel, ga je mee op mijn ontdekkingsreis? Mijn belangrijkste doel de komende tijd is om te delen wat ik heb geleerd. Streven naar een mooiere, betere en leukere website; volgens mij wordt iedereen daar gelukkig van.

Marcel Gansevoort, eigenaar WPjournalist

PS Wil jij ook meer halen uit je website? Abonneer je op mijn nieuwsbrief.