Nieuws

Verrassende weetjes over WordPress, met een infograpic!

Dat wordPress het populairste (en meest gedownloade…) cms is ter wereld, wisten we al.

Maar wist je ook wat de grootste WordPress beveiligingshack ooit was?

Ik heb een infographic gemaakt over 11 verrassende weetjes over WordPress.

Je leest over hoeveel WordPress wordt gebruikt, wat vooraanstaande WordPress bedrijven zijn, welk grote organisaties WordPress gebruiken.

Het is verbazingwekkend hoe snel dit cms in relatieve korte tijd is gegroeid. Aanvankelijk was het bedoeld om blogs te bouwen, maar binnen tien jaar is WordPress uitgegroeid tot het meest gebruikte cms, met oneindig veel mogelijkheden.

Want WordPress bestaat nog maar sinds 2003, toen de eerste versie van het content managementsysteem uitkwam.

11 verrassende weetjes over WordPress

Ik vind het altijd leuk om interessante feitjes en weetjes over een bepaald onderwerp te vinden. Ook over wordPress zijn genoeg leuke weetjes te vinden, die je nog niet wist.

Wil je ook meer weten over ‘s werelds bekendste cms?

Wel, daar gaan we. Natuurlijk mag je deze infographic delen met wie je maar wilt. Wellicht leuk voor mensen die een website willen beginnen of geïnteresseerd zijn in wetenswaardige statistieken.

Voor de liefhebbers: deze infographic is gemaakt is met een van mijn favoriete online tools: Canva. Met deze tool kun je binnen twee uur zelf een infographic maken. Meer daarover lees je in het artikel Canva maakt design eenvoudig voor iedereen.

Veel plezier ermee!

Deel deze infographic gratis met anderen!

Je kunt deze infographic ook in je eigen website embedden. Ik heb via de Embed Code Generator een embedcode gemaakt. Deze kun je ook zelf gebruiken als je een infographic hebt gemaakt. Plak deze in de teksteditor van je cms en daarna verschijnt de infographic!

Wil je er een PDF van en deze uitprinten (bijvoorbeeld om boven je bureau te hangen 🙂 ), klik dan hier.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button