Marcel is een zeer prettige sparringpartner voor je website ideeën en bouw van je website. De communicatie met Marcel is altijd snel, duidelijk en prettig. Ik vond het heerlijk om vrijgelaten te worden in de stukken content en beeld die wij zelf wilden invullen.

De samenwerking was daarom voor mij optimaal met respect en service. Ook bij oeps momenten was Marcel daar om te helpen en rust in te brengen. Ik ben bijzonder trots op het resultaat en kan iedere coach of therapeut adviseren om met Marcel samen te werken.

Jolande van WijkBroedplaats academy

Tijdens het eerste contact had ik meteen een goed gevoel bij Marcel, omdat hij de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden zonder vakjargon te gebruiken. Omdat ik een 100% leek ben in websites bouwen, heb ik veel begeleiding nodig. En dat heb ik zeker van Marcel gekregen!

Op mijn vragen had hij altijd een snelle en duidelijke antwoord. Waar ik advies nodig had, kon ik bij Marcel aankloppen. Ik heb onze samenwerking als prettig ervaren. Hij heeft me tijdens de bouw aan de hand meegenomen met respect, geduld, humor en tijd. Het resultaat is een mooie website die past bij mijn wensen en visie.

Elma Gomes-JardinGewoon opgeruimd