kennismaken met...

WPjournalist

Wie is WPjournalist?

wpjournalist opleidingen

Ik ben Marcel Gansevoort, eigenaar van WPjournalist. Ik ben een ervaren WordPress specialist en bouw ALLin1-websites (vooronderzoek, bouw, inhoud, advies en onderhoud) voor zzp’ers, mkb en kleine organisaties.

Je krijgt een centraal aanspreekpunt, die flexibel is en snel reageert.

Ik werk met ThemeForest, een marktplaats waar je een licentie voor betaalbare, prachtig vormgegeven websites kunt kopen. Het is een totaaloplossing, met alles erop en eraan, en zeer professioneel gebouwd.

Daarnaast ben ik media maker en SEO-tekstschrijver. Ik heb zowel kennis van de techniek als de inhoud; een mooie combinatie om succesvolle, goed vindbare en effectieve websites te ontwikkelen.

  • Vakkundig en betrouwbaar
  • Zowel voor beginner als gevorderde
  • Gemakkelijk in de omgang en communicatief

Mijn ervaring

WordPress – online cursussen – Learndash – Wishlist – WP Bakery pagebuilder – Elementor pagebuilder – meertalige websites – WPML –  Yoast SEO – Wordfence – webshops – WooCommerce – content marketing – SEO – linkbuilding – Google Analytics – Google Search Console – ThemeForestAvada theme – The7 theme – Porto theme – Bridge theme – affiliate marketing –

8+ jaar ervaring met WordPress
meer dan 50 grotere projecten verricht
20+ jaar media maker
Werkt 7+ jaar met alle populaire themes van ThemeForest

Over Marcel

marcel gansevoort

Marcel Gansevoort

Eigenaar WPjournalist

06 248 269 86
contact@wpjournalist.nl

Leergierig, ondernemend, betrouwbaar en accuraat. Zo omschrijf ik mezelf. Ik ben vader van twee mooie dochters en woon samen met Anique (zie ook Sensa Stijlcoach) in Leiden. Mijn Sportieve passies zijn fietsen (ik fiets op een Cube Travel) en volleybal.

Trots om te werken voor

Wat klanten zeggen

Voordelen om met WPjournalist te werken

Technische kennis

WPjournalist houdt de laatste ontwikkelingen bij op het gebied van WordPress en maakt gebruik van de beste themes, plugins en ondersteunende diensten. Je krijgt een topwebsite.

Overal in thuis

WPjournalist heeft kennis over websitebouw, teksten schrijven, SEO en content marketing. Ik kan je daarin een heel eind op weg helpen. Ik kan je daarna altijd een specialist adviseren.

Van de inhoud

WPjournalist heeft jarenlange ervaring met diverse soorten inhoud. Tekst, fotografie, video of gesproken woord: het is allemaal te integreren op de website die ik voor je bouw.

Speciale functies

WordPress - het systeem waar ik mee werk - biedt ongelooflijk veel functies, die ingebouwd kunnen worden in je website. Wij gaan op zoek naar de juiste plugins die dat regelen.

Doorlopend advies

Bij de bouw een een website komt veel kijken. Ik begeleid je stap voor stap in het proces, zodat je straks zelf ook in staat bent om de website aan te passen of bijvoorbeeld blogs te schrijven.

Vrijheid

WPjournalist geeft je veel vrijheid om zelf dingen te doen. Zo kun je kosten besparen en leer je tegelijkertijd. Uiteraard kunnen we een instructie of workshop geven om je te scholen.