Belangenbehartiger voor bedrijven en instellingen

Klant: Ondernemersvereniging Bio Science Park

Categorie: Organisaties

Van scratch af (er was nauwelijks content en levendigheid op de website) werd er voor de Ondernemersvereniging Bio Science Park een nieuwe website ontwikkeld. De bedrijven en instellingen op het Bio Science Park weten elkaar nu snel te vinden, waardoor projecten sneller van de grond komen. Met een actieve redactie die elke week nieuws publiceert en achtergronden over de leden is de site uitgegroeid tot een bron van informatie.

Interview

Leuk detail: WPjournalist bood aan om de voorzitter van de OVBSP te interviewen, in het kader van de lancering van de website. Naast websitebouwer is WPjournalist namelijk ook een ervaren schrijver en mediamaker.

Meertalige website

Het Bio Science Park is vooral Engelstalig en daarom is de website in twee talen, naast het Nederlands ook Engels. Dat is gebeurd met de plugin WPML, een handige en functionele tool die hiervoor vaak wordt gebruikt.

Vormgeving

De basisvormgeving was van het theme Porto, maar op en later moment is een vormgevingsbureau ingeschakeld om de site meer eenduidigheid te geven en is ook het logo gerestyled.

Agenda

OVBSP wilde graag de Google Calender integreren in de website. Met een gratis plugin kun je deze integreren met een eigentijdse vormgeving. De Google agenda zelf heeft namelijk een vrij eenvoudige opmaak.