Stijlcoach voor zelfbewuste ondernemende vrouw

Klant: Sensa Stijlcoach

Categorie: Coaching

Als beginnende ondernemer had Anique van Kooij een splinternieuwe website nodig. Met alles erop en eraan. WPjournalist bouwde de website helemaal op maat, aan de hand van  schetsen van Anique. We huurden een professionele fotograaf in voor de fotografie en met de kennis van een businesscoach schaafde ze aan de inhoud van de website om een uniek aanbod voor haar klanten aan te bieden.

Bridge theme

De website is met Bridge gebouwd. Het is een theme met stijl en je kunt kiezen uit vele templates. Het theme heeft ook veel mogelijkheden in de vormgeving. Zeer compleet dus.

Professionele fotografie

Het is een investering, maar door een professionele fotograaf in te huren, krijgt de website een flinke boost. Voor een stijlcoach is uitstraling en hoe je overkomt ook belangrijk.

Online cursussen

Momenteel werkt Anique aan een online cursus. De website biedt die mogelijkheid en kan daar makkelijk mee worden uitgebreid. Voor de online cursus gebruiken we de plugin Wishlist.

Social media

Anique heeft veel volgers op haar Instagram account; meer dan 3000. Dat wil ze prominent terugzien op de website. Vandaar een Instagram-feed (met een speciale plugin) onderin elke pagina.