Van scratch naar een topwebsite

Klant: Marcel Gansevoort

Categorie: Ondernemers

Met WPjournalist laat Marcel zien dat hij een deskundige is op het gebied van WordPress en content marketing. Inmiddels is de site een veelbezocht podium, met dagelijks honderden bezoekers. Dat is mede te danken aan de vele artikelen die op de website staan, die goed en inhoudelijk zijn geoptimaliseerd met SEO. Aanvankelijk was het een onafhankelijk nieuwsmedium over WordPress, maar inmiddels heeft hij de focus gelegd op het aanbieden van diensten op dat gebied. Je kunt een traject volgen om een website te starten en daarin ook succesvol te zijn.

The7 theme

The7 is een van de mest veelzijdige themes. Mooir vormgegeven, veel functies en al jaren in de top5 van ThemeForest. Een feest om mee te werken!

Veel bezoekers

Dagelijks komen er tussen de 200 tot 400 unieke bezoekers naar WPjournalist. Je kunt er van alles opsteken, van het installeren van plugins tot het leren van online cursussen.

Avatar maken

Een goede tactiek om bezoekers te trekken is om een eigen tool te ontwikkelen. WPjournalist biedt een tool aan om Avatars te maken. Het is ver weg de meest bezochte pagina en vooral schoolkinderen en studenten maken er gebruik van.

Affiliate marketing

Omdat WPjournalist zoveel bezoekers trekt, is het ook geschikt voor affiliate marketing. WPjournalist maakt onder andere gebruik van het affiliate programma van ThemeForest. De plugin Thirsty Affiliates wordt gebruikt om dit te automatiseren. Een heel handige plugin!