Client: Voskuil Bouw

Categorie: Ondernemers

Voskuil Bouw wilde een compleet nieuwe website waarbij het portfolio (de projecten die ze doen) prominent naar voren kwam. Ze maken van elk project veel foto’s en ook filmpjes om te laten zien wat ze in huis hebben.

De website is duidelijk en overzichtelijk, met op de voorpagina een eerste indruk van wat je van deze aannemers kunt verwachten.

Website theme op maat

Voor aannemers en onderhoudsbedrijven zijn er op ThemeForest, de marktplaats voor websites, speciale construction themes. Deze passen qua stijl en vormgeving goed bij aannemersbedrijf Voskuil.

Onderhoud & beheer

Eens per (half)jaar klopt Voskuil bij WPjournalist aan om het portfolio uit te breiden. Ze hebben dan weer een set met foto's gemaakt van nieuwe projecten, die dan op de website worden gezet. Tegelijkertijd doen we ook het onderhoud aan de website.

Video

Voskuil maakt ook filmimpressies van de projecten. Op de website zijn links geplaatst, die naar de filmpjes op YouTube verwijzen. Het is namelijk beter om de filmpjes op YouTube te zetten dan te uploaden naar de website.