Met behulp van bouwhistorisch onderzoek brengen we onze bouwgeschiedenis in kaart

Klant: Moned

Categorie: Ondernemers

Een vlaggenschip met twee ondersteunende boten. Zo kun je de nieuwe website van Moned het beste omschrijven, die bouwhistorisch onderzoek doet. Reinoud Boter had een verouderde website die piepte en kraakte en niet meer goed functioneerde. Het was tijd voor een restyling van drie websites, Moned.nl, Bouwhistorisch-onderzoek.com en Bouwhistorische-verkenning.nl. De twee ondersteunende sites zijn nodig om zijn positie in Google te verhogen.

Alle drie websites zijn gebouwd met het theme Porto. Dat is handiger met updaten en onderhoud. Maar het zijn wel onafhankelijke websites omdat ze een unieke ULR hebben.
De site heeft een uitgebreid portfolio, want Reinoud heeft in de loop der jaren vele projecten afgerond. WordPress biedt de mogelijkheid om deze teksten geautomatiseerd te migreren naar de nieuwe site.
De site ziet er strak uit, is zeer uitgelijnd en verzorgd. Met de WP Bakery builder kun je de blokken en elementen waarmee die site is opgebouwd, heel precies uitlijnen.
Noviteit bij het contactformulier: de mogelijkheid om een aantal bestanden mee te sturen. Je kunt het zo instellen dat je een beperkt aantal MB's of foto's kunt sturen.
Bekijk de website

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.